Tuotteet

Kehykset

Liikkeestämme löytyy muodikas ja monipuolinen kehysvalikoima, jonka itse valitsemme.

rayban pierrecardin  mexx lafont kunoqvist inface   furla frost faceaface   caterpillar harley-davidson swarovski skaga pilgrim

Linssit

Laadukkaat linssit meille toimittaa Essilor, joka on maailman johtava silmälasilinssien valmistaja.

Oma linssien reunahiomomme ja silmälasien korjauspalvelut takaavat nopeat toimitusajat.

Voimme myös hioa uudet linssit entiseen kehykseen.

Piilolinssit

Piilolasien käyttö on mahdollista lähes kaikille silmälasien käyttäjille. Nykyaikaisilla miellyttävän tuntuisilla piilolaseilla saat vapautta näkemiseesi. Koulutetut piilolasioptikkomme sovittavat laadukkaista piilolaseista sinun tarpeisiisi parhaiten sopivimman vaihtoehdon ja kontrolloivat piilolasien käyttöä määräajoin silmiesi hyvinvoinnin sekä linssin istuvuuden takia.

Valikoimistamme löytyy kattavasti erilaisia piilolaseja kertakäyttöisistä linsseistä yötä päivää pidettäviin kuukausipiilolaseihin.

Löydät meiltä myös piilolaseihin kuuluvat hoitonesteet ja muut tarvikkeet.

päiväkäyttöiset piilolinssit
kuukausilinssit
tooriset piilolinssit hajataitteisille
progressiiviset piilolinssit aikuisnäköisille
erikoislinssit (esim. keratoconuslinssit)

www.coopervision.fi
www.alcon.fi

 

Apuvälineet

Näkökyvyn ollessa selkeästi alentunut silmälääkäri voi ohjata potilaan apuväline- sovitukseen. Potilaan näkökyky on näissä tapauksissa selkeästi ja pysyvästi alentunut, eikä tilannetta voida auttaa millään toimenpiteellä tai lääkityksellä. Liikkeemme optikot tekevät ajanvarauksella apuvälinesovituksia.

Heikkonäköisten avuksi on kehitelty useita erilaisia apuvälineitä arkea helpottamaan. Meidän valikoimistamme löytyy hyvällä optiikalla varustettuja laadukkaita ja kestäviä apuvälineitä. Optikkomme opastavat laitteiden käytön ja antavat tietoa ja vinkkejä heikkonäköisten arkeen.


Näkövammaisten Keskusliitto ry
Eschenbach